Stemcoaching in de natuur

Met ruim 35 jaar ervaring als logopedist en stem-, zang- en presentatiecoach gaat Fransje een nieuwe richting in. Onder de naam NatuurStemcCoach brengt zij een mengeling van natuurcoaching, volgens de richtlijnen van Nanette Kant van Innersteps, en een bulk aan ervaring en oefeningen op adem, stem en zanggebied. Dit bundelt zij in het begin in een aantal producten, individueel of in groepsverband.
.
De natuur biedt zoveel schoonheid, metaforen, lucht, verwondering, verheldering en ruimte. Laat je hierdoor inspireren in je ontdekkingstocht naar het verruimen van je eigen gedachten, gevoelens, adem en stem. En wellicht ook je muzikale innerlijke stem. Fransje begeleidt je hier graag in verder.Prachtige locaties te over in de buurt van haar woonplaats in Haarlem maar op verzoek komt zij ook jouw kant op.
Inspiratie en scholing vindt zij naast haar logopedische en theatrale ervaring ook in de inspirerende lessen van Nanette Kant. Verder in de natuurcoachsessies met Marijke Mooij, maar ook o.a. in boeken over bosbaden (Japan), van Richard Louv (Last child in the Woods, USA, 2005) de bosobservaties van Peter Wohlleben (2016/18, Duitsland), de boeken van Arita Baaijens (Nederland) en Tilly Dinger (Chakrawandelingen, de natuur als spiegel, 2009, Nederland).
 
Je kunt kiezen tussen (stem)coaching in de natuur, workout adem,stem en/of zingen, workshop verhalen vertellen bij volle maan. Tarieven vanaf € 60 per uur. Meer informatie is te vinden op Facebook onder NatuurStemcoach.