Praktische informatie

Vocal Toolbox werkt momenteel vanuit twee locaties; Vocal Toolbox Haarlem en Vocal Toolbox Nijmegen. Op beide locaties kunnen wij individueel met klanten werken.

De werkruimte in Haarlem is op de Lorentzkade, vlakbij station Heemstede-Aerdenhout en goed bereikbaar met de auto, gratis parkeren. Afspraken en informatie: Fransje van Luin, mobiel 06 27062629.

De werkruimte in Nijmegen is op de Dommer van Poldersveldtweg 132 en goed bereikbaar met de auto, gratis parkeren. Afspraken en informatie: Alet Wildmann, mobiel 06 24227624.

Wij werken uitsluitend volgens afspraak. De tarieven verschillen per doelgroep en per opdracht. Wij hanteren hiervoor vaste bedragen, die telefonisch op te vragen zijn. Per jaar worden de tarieven aangepast volgens de standaard indexcijfers.
Mensen met stemklachten kunnen in aanmerking komen voor een vergoeding van de ziekteverzekeraar mits er een verwijzing is van een arts en een medische diagnose. Wij hanteren dan de standaard logopedische tarieven.

Daarnaast werken wij op aanvraag op locatie van de opdrachtgever. Over de (betalings)voorwaarden maken wij voorafgaand een schriftelijke overeenkomst.

Bij afmelden of verhindering van individuele lessen binnen 24 uur zijn wij genoodzaakt het uurtarief te declareren.

Flyer Vocal Toolbox

Download de Vocal Toolbox flyer met de belangrijkste informatie over Vocal Toolbox (pdf-formaat).

Bookmark and Share